5 KEDVENC FITNESS CSATORNÁM YOUTUBE-RÓL

by - szeptember 16, 2017

Ahogy megyünk bele egyre jobban az őszbe, az időjárás is megmutatja zordabb arcát, ami miatt az ember lánya nem mozdul ki otthonról olyan szívesen mozogni, mint egy kellemes tavaszi-nyári napon. A testmozgás viszont fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és egészségesek legyünk, ezért elhoztam nektek az 5 kedvenc fitness csatornámat Youtuberól, melyekkel együtt lendülhetünk formába. Tartsatok velem! :)

5. Tone It Up
Karina és Katrina csodálatos tengerparti videókat készítenek nekünk tipikusan a női test azon területeire, amivel általában nem vagyunk teljesen megelégedve. Ha edzés közben szeretnél töltődni is szeretnél a szemet gyönyörködtető tájjal, akkor mindenképp próbáld ki valamelyik videójukat.


4. XHIT Daily
Itt is rengetek jó edzésvideót találhatunk, amik többnyire 10 perc körül mozognak, így könnyen beilleszthetjük a napunkba akkor is, ha nincs sok időnk edzeni. Előnye, hogy mutatja mennyi idő/gyakorlat van még hátra, illetve írja azt is, mi lesz a következő gyakorlat.


3. Yoga with Adriene
Jóga minden mennyiségben! Kell ennél több? Nekem biztosan nem :D Ezen a csatornán különféle jóga videókat találhatsz minden területre és problémára. Jóga összetört szívre? Igen!


2. Blogilates
Cassey pilates videókat tölt fel, melyeket már szinte a kezdettől fogva követek, hiszen vidámsága mindig rám ragad, ezért kellemes vele az edzés. Minden hónapban készít edzéstervet is a weboldalán, amit semmiképp se hagyjatok ki ha tetszenek a videói.


1. BeFIT
Komolyan rengeteg videó van itt. Többnyire hosszabb terjedelműek. Sok edző és edzésforma közül választhatsz, így biztos megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Gyakran van új videó, és találhatsz a csatornán beszélgetéseket is, amik a különféle egészséges életmódhoz kapcsolódó témákat járja körbe. Táncos edzésektől az igazán kemény erőnléti edzésekig mindent meg fogsz találni itt.


Ezek is tetszhetnek

0 megjegyzés