Aldo Vandini Comfort tahiti vanília és makadámia testápoló és testradír teszt

by - január 19, 2017



Azzal kezdeném, hogy mindkét terméket ajándékba kaptam a kistestvérükkel együtt, aki a hozzájuk illő illatban lévő ajakápoló, de róla majd egy későbbi cikkben lesz szó. Akár ajándékba kaptam, akár nem, ezeket a termékeket akár magamtól is simán levettem volna a boltok polcairól a csinos kis csomagolásuk miatt. Kicsit keleties, de letisztult ízlésű fehér-sárga tubusokról van szó. Leírásuk nem kecsegtet hatalmas ígéretekkel, egyszerűen selymesen puha bőrt és finom illatot ígér nekünk a testápoló, illetve finom radírozást a testradír. De mi is a valódi helyzet velük?



A testápoló betartja azt a keveset, amit ígér, de lényegében ennél többet egy testápolótól sem kellene elvárni, mégis ezt a lécet sem tudja mindegyik megugrani. Visszatérve, tényleg puhának és selymesnek érződik utána a bőr, az illata pedig még jó sokáig érezhető. Az illat egyébként erős vanília hangsúlyos, ezért ha valaki nem szereti, ne ezzel az illattal próbálkozzon. Állaga kellemesen krémes, könnyen kenhető és nagyon hamar beszívja a bőr, nem hagy ragacsos nyomot maga után.



A testradír eredményeivel kapcsolatban ennyire nem vagyok biztos. Tudom, hogy vannak akik nem szeretik az erős, durva radírokat, na, azoknak simán ajánlom. Viszont akik inkább a másik oldalon állnak, mint én, azoknak annyira már nem. Ez a testradír sokkal inkább hasonlít egy radírozós tusfürdőre. Gyenge, és kevés a benne lévő anyag, ami amúgy leginkább sószemcsékre emlékeztet. Az illatával neki sincs probléma, megegyezik a tusfürdőével és hosszan tart. A másik problémám ami igen bosszantó volt, hogy nagyon nehéz kinyitni a tubust, még bejáratva is.


Összességében a testápolót nyugodt szívvel ajánlom, a testradírt viszont csak azoknak, akik az ilyen típusú radírokat szeretik!

Ezek is tetszhetnek

0 megjegyzés