Labello Raspberry Rosé vs Isana Fresh Berries ajakvajak

by - október 25, 2016

Sziasztok!

Ma egy, illetve két terméktesztet hoztam nektek. A drogáriák sorai között járva sokszor láthatjuk, hogy a népszerű márkás daraboknak előbb-utóbb lesznek saját márkás „klónjai”. Ez egyáltalán nem rossz dolog, hiszen ezek nem hamisítványok, hanem csak a drágább termékek olcsóbb változatai, amik még lehet jobban is működnek, és így valamivel több pénz maradhat a zsebünkben. Ha nem szeretnél kísérletezni vagy belefutni egy használhatatlanul rossz kozmetikumba, akkor olvass tovább, segítek dönteni J



Labello Raspberry Rosé ajakvaj

A Labello ajakápolója igazán kellemes, krémes és puha textúrájú. Felkenve selymes és egy kicsit túl vastag érzetet ad, de pont ezért tart nagyon sokáig, nem szívódik azonnal be. A tégelyt kinyitva egy világos rózsaszín krémet kapunk, ami használat közben sem tűnik el teljesen, de persze az intenzitás nem egyezik meg. Kellemes, enyhe fénye van. Az illata édes és gyümölcsös, nem az az igazi málna illat, de azért fellelhető benne. Hidratálását tekintve nagyon jó. Éjszakára szoktam bekenni a számat, és reggelre szépen beszívódik és csodás puha ajkakat hagy maga után. Akinek esetleg nem szívügye a málnás változat találkozhat még semlegessel, áfonyással, kókuszossal, vaníliás-makadámiással, karamellással és kakaóssal.

Ár: 850.-



Isana Fresh Berries ajakvaj

Az Isana változatát tekintve fellelhetünk különbségeket közte és a Labello között, de – spoiler! – semmivel sem rosszabb társánál. Állaga már keményebb, meg kell melengetni, hogy könnyebben használhassuk. Az ajkakon szintén selymes, de nem olyan vastag érzetű. Tartóssága valamivel gyengébb, viszont ez engem nem zavar. Szintén éjszakára használom ezt is, és reggelre megint puha ajkakkal ébredek. Fényességét tekintve azonos, színe azonban ennek az ajakvajnak nincs. A tégelyben egy kicsit sárgás, viasz-szerű termék lapul, aminek felkenve egyedül csak fénye van. Illata kellemes, visszafogottabb friss, édes aroma. A bogyós gyümis változat mellett karamellásban kapható. Mérete ugyanakkora, mint a Labello-é.

Ár: 600.-



Hátránya mindkét terméknek az, hogy tégelyesek. Nagyon szép, meg cuki, meg minden, de nem túl higiénikus az utcán ezekkel próbálkozni. Inkább otthoni ajakápolóknak ajánlom őket.

Mivel ez alkalommal nem volt nagy különbség köztük, ezért mindenki egyéni ízlése dönt arról, hogy a leírtak alapján melyikük kerül a kosarába. Remélem tudtam segíteni a választásban.

Ezek is tetszhetnek

0 megjegyzés